Dodávka a montáž.

Riešenia zaisťujúce spokojnosť zákazníkov.

Multifunkčnosť nášho tímu.

Montáž gastrozariadení vykonávame pomocou vlastného technicky zdatného tímu.

Z dôvodu vysokej odbornosti technikov dokážeme namontovať aj veľké projekty v krátkom čase. Vďaka viac ako 15 ročným skúsenostiam, ponúkame nadštandardné technické riešenia.

Gastrozariadenia pripájame na všetky potrebné inžinierske siete a zákazník nemusí kontaktovať jednotlivých profesistov.

Montáž gastrozariadení na :

˻Kde je vôľa, tam je montáž˼

Nadštandardné služby nie sú len frázou.

Zaškolenie

a individuálny prístup.

Po montáži a skúške funkčností daného gastrozariadenia prichádza na rad zaškolenie personálu. Snažíme sa jednoduchým spôsobom vysvetliť, ako správne používať zariadenia, starať sa o ne tak, aby ich životnosť bola čo najdlhšia a vyhnúť sa častým chybám, ktoré sa v praxi stávajú. Väčšina gastrozariadení je užívateľsky intuitívna avšak často krát pomôže pár tipov a trikov. A tie vám aj vášmu kuchárskemu tímu ukáže technik AAA Gastro.

Pri menších problémoch či výmene personálu dokážeme telefonicky nasmerovať k vyriešeniu a odstráneniu drobnej poruchy. Ušetríte tak prostriedky za výjazd servisu a zásah servisného technika.

Montáž vzduchotechniky,

demontáž nefunkčných rozvodov.​

Skúsenosti pretavujeme do poradenstva pri navrhovaní novej vzduchotechniky či jej rekonštrukcií.  

Našim cieľom je navrhnúť funkčné a efektívne odsávanie s prihliadnutím na potreby jednotlivých gastrozariadení generujúcich množstvo pár a airosolov.

Nakoľko realizácia vzduchotechniky vie byť významná položka v rozpočte zákazníka, dbáme na detaily od návrhu po realizáciu. Správne zvolená a namontovaná vzduchotechnika slúži zákaznikovi roky a spríjemňuje prácu v kuchynskom prostredí.

Nie je odsávanie ako odsávanie.

V praxi sa často stretávame s návrhmi a realizáciou vzduchotechniky v profesionálnych kuchyniach vyhotovené od projektantov a profesistov na komerčnú vzduchotechniku. 

Samozrejme, že majú bohaté skúsenosti v svojej oblasti, no vzduchotechnika v gastro prevádzkach si vyžaduje aj širšie znalosti ohľadom použitých technológií generujúce rôzne množstvá pár a airosolí. 

Nevhodnou konštrukciou a montážou vznikajú probémy ako kondenzovanie pár a stekanie vody po stene, vznik plesní, celok bez možnosti regulácie jednotlivých varných ostrovov, nevhodne umiestnená regulácia … mohli by sme pokračovať ďalej.

Najčastejšie chyby pri realizácií vzduchotechniky :